Inredningstankar

Idag har jag varit hos tandläkaren, uschanmig! Jag var där imorse och sedan var jag så utmattad att jag sov i flera timmar. (fobi)
Gick in i affären efteråt för att köpa pannkakor, det var min belöning för att jag varit så duktig. Tänkte dock inte på att jag var bedövad när jag började prata med en tjej i kön, hon blev ganska förvånad först, men fann sig snabbt. :)

I och med tanden så har jag bokstavligt talat legat lågt hela dagen och mest tittat på tv och slappat. Så inga nya pysselbilder idag.
Istället visar jag en bild på soffan i mina drömmar. Mamma och jag var in på Österbergs Möbler här i Borlänge i förra veckan och då såg jag den. Sa jag att det sa klick direkt? :)

De senaste dagarna har jag varit sugen på att möblera om i vardagsrummet. I vanliga fall är jag rätt konservativ i mitt möblerande där inne, tv´n på sin plats, böckerna på sin, men är inte det lite tjatigt? Såg på
Äntligen hemma där Isabell Halling slog in böcker med tapet. Ingen dum idé, tror jag ska prova det. Annars är jag väldigt förtjust i en idé jag såg i en tidning (glömt vilken) för ett tag sedan, att hänga fransdraperier från Indiska framför bokyllorna. Mycket snyggt och böckerna är fortfarande lättillgängliga.

Tillbaka till soffan, love it! Visst är den härlig! Tänk så snygg den skulle vara med vita lite lantliga kuddar eller en pläd. Ohhh...

106826-114

Foto: Svenska hem

Den är svängd i rött sammetsmaterial. Skulle inte den passa utmärkt till fåtöljen jag köpte på auktion förra året?

106826-115

Foto: privat

Om jag får fortsätta drömma så skulle jag även vilja ha det här bordet från Mio och någon snygg detalj från Nordhjem.

106826-116

Foto: Mio

106826-117

Bild: Nordhjem


Kommentarer
Postat av: Lotta

Soffan skulle passa perfekt ihop me fåtöljen, ja kan fortfarande inte lägga ner de där me att de skulle vara mormor o morfars gammla fåtölj som de hade,de lämna ju iväg saker på auktion osv, jaja nog om det! tandläkaren, nej men usch han är inte att leka med!

2006-10-10 @ 08:38:09
Postat av: Teija kusinvitamin

Lovely sohva, little Friends-style. WHERE are you? I am waiting....

2006-10-10 @ 20:49:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback