Liten uppdatering

Hejsan!

Hoppas påsken gick bra för er, för mig gick den alldeles för snabb som vanligt. *ler* Nu är jag tillbaka till allvaret igen och det känns minsann i både kropp och hjärna. Det är mycket som är nytt på jobbet och jag försöker hänga med så gott jag kan. Alla som jag jobbar med är supertrevliga, så det är verkligen toppen!
Därför har jag inte tid med så mycket bloggande just nu, ska försöka komma ikapp snart. Tack alla som trots det kikar förib hos mig och till och med lämnar en kommentar ibland. :) Jag kommer snart på besök!!!image433


Några metallburar som jag snodde ihop för några veckor sedan. Det ska egentligen vara fågelburar som jag hittade i en bok, som jag självklart har glömt namnet på. Den handlar bara om hjärtan, så vet du vilken jag menar, hör av dig! :) Den lilla har till och med en liten fågel som sitter uppe på buren, men den flaxade iväg precis när jag skulle ta kortet. *fnissar*
Glad påsk

Den här veckan har varit intensiv och stressig. Idag åkte vi till Gävle med jobbet och annars har det varit utbildning hela tiden. Så mycket bloggande har det inte blivit. Tänkte passa på att önska er alla en riktigt trevlig och glad påsk och hoppas ni fått lika mycket goda påskägg som jag. :) Jag har faktiskt inte ens hunnit städa och påskpynta, hade ju tänkt göra ett litet arrangemang på köksbordet. Nåja, jag kanske hinner få ihop något lite påskigt ikväll.

Glad Påsk!

image432


 

Bild: MarthaStewart.com
 


This is me Now

Blev utmanad av Annika, Vem är jag. Skoj, för jag älskar sådana här blogg-utmaningar. Så här är jag, just nu, idag.

Namn: Nina

Ålder: 33

Stjärntecken: Skytt

Bor: Dalarna

Yrke: Japp

Drömjobb: Äga en egen butik/café med Teija

Saker jag gillar att göra på fritiden: Läsa, pyssla och umgås

Favoritresemål: Tammerfors, always

Musik jag tycker om: Depeche Mode, Tracy Chapman och massor med fler.
Favoritdryck: Pepsi Max
Favoritmat: Våfflor, min kompis Lisa säger att jag har min "barnsmak" kvar och det stämmer nog.
Favoritfilm: Invasion of the bodysnatchers, alla varianter.
Favoritserie: Så mycket jag hinner. ;) Ghostwhisperer, Medium mm
Jag samlar på: Böcker, inredningstidningar, ljusstakar och har just påbörjat en samling av rosa äggkoppar, fast jag har bara en. *fnissar*
Saker som gör mig glad: Snällhet, kreativitet och solsken genom fönstret när jag ligger i sängen och läser en bok.
Människor som jag tycker är inspirerande: Samma här, kreativa, snälla människor som tycker om sig själva.
Om 10 år: vill jag vara gift, ha barn och ett eget företag.
Det visste ni inte om mig: Fick lov att fråga om hjälp här och Teija sa att det är överraskande att jag egentligen är ganska blyg vilket oftast inte märks när jag träffar nya människor.
Det bästa som har hänt mig: När jag tänker efter kommer jag på många bra saker, vilket är roligt. Men det som toppar är nog att jag faktiskt lyckades ta körkort även om jag varit fobiskt rädd för att köra bil. Jo, och att jag har lyckats få så fina vänner, både här i Sverige och i Finland. Vänner är nog den sanna glädjen.

Utmaningen så? Jo, jag tänkte helt enkelt att alla ni som känner er manade kan svara på de här frågorna. Skicka gärna en länk till mig så att jag kan gå och spionera lite. :)

Och föresten, första dagen på jobbet gick bra!Liten misse fick ett nytt hem

Igår sydde jag en lite katt från boken Tildas hem till Jenny som fyllde år. Är inte helt nöjd med öronen, tyget (kläde) var nog lite för tjockt för att få till den rätta böjen. Men annars var den rolig att göra, det gick fort och lätt.


image431
Indisk bomull, linnetyg och gamla lakan

Nu är den äntligen klar, eller, den var redan färdig i fredags, men jag har inte haft tid att fota och blogga tidigare. Jag säger puha och hurra, nu behöver jag inte krypa runt på golvet och mäta längre.

Inköpt på Emmaus, omklädd av mamma och mig. Min mamma hon kan hon, själv höll jag på att bli galen, men hon fixade och trixade och verkade tycka att det var riktigt lätt och roligt. :)
Tyvärr så glömde jag av att ta en förebild på hela soffan, men kom på mig själv när innan jag hunnit klä om alla dynor. :) Så egentligen är hela soffan i samma ljusröda färg, dynor, armstöd...allt. Tidigare använde jag ett överdrag från Ellos, men aj så krångligt det var. Det ville gärna halka och sätta sig snett hela tiden.

Jag fick lite smått panik när jag upptäckte att det ljusgrå linnetyget som var tänkt till dynorna inte räckte till, så jag improviserade lite och använde gamla lakan. Det får duga tills jag hittar ett nytt roligt tyg. Linnetyget blev istället några kuddar. Själva stommen som är rosa är av indiskt bomull.  

Ganska nöjd om jag får säga det själv, i mitt vita hem passade det riktigt bra med lite rosa.image429


image430