Viktprat

Min kära mysMaya frågade mig ikväll om jag kunde tänka mig att vara med och skriva på en viktblogg. Hmm...tänkte jag först, då jag tycker att matprat är bland det tråkigaste som finns. Jag blir otroligt stressad av att jämföra mig med andra och blir faktiskt inte mer motiverad av det, snarare tvärtom.
Tänkte i alla fall prova det nu, då det är ett kul koncept. Vi har tänkt att redovisa våra små och större framsteg, tipsa om recept och försöka inspirera oss och även andra.

Sugen på att hälsa på oss, här finns vi.

Ännu flera

Nu har jag gjort klart alla träskivor till tavlor. Det var jätteroligt, så jag måste nog fixa till flera plattor.
Alla har inte tovade hjärtan, när inspirationen satt in så blev det lite allt möjligt. Vad jag ska göra med alla? Inte en susning, men det var skoj att göra dem i alla fall. 


106826-98


 

 





Loppisgalen

Tror jag blivit tokig på senaste tiden. Var på Emmaus, Ta tillvara och Sussies skattkista igår med Lotta. Vi cyklade dit tidigt på morgonen och jag shoppade skor och lite smått och gott till tavlorna som jag gör.
Skoj!

Idag så tog jag bussen till Pärlan i Gustafs, för jag har fortfarande inte hittat 80-tals pjucksen jag är ute efter. Stövletter i peterpanmodell med klack, jag vill ha vintage och inte nytt. Sedan vill jag gärna ha ett par röda stövlar också, om jag får drömma menar jag.
I alla fall så åkte jag buss ensam dit, gick ju bra. Ingen jag känner var ledig idag, alla verkar jobba, gå på kurs och tvätta. ;) Nåväl, hittade en hel massa skojsiga saker där också. Bilder kommer senare.


Nyaste pysslet

Har gjort två stycken nya tavlor. Är inte supernöjd med den turkosa, men den till höger...jo, den är ju faktiskt ganska ok. :) Skönt att jag äntligen kommit igång igen och inte enbart surfar runt och tittar på andras kreativa alster. *puha* Jag får lätt overload i hjärnan och har då svårt att ta mig till något som helst kreativt. Konstigt att för mycket inspiration kan göra det. ;)

Funderar föresten på vad släktpysslingen ska handla om. Ska vi ha ett tema menar jag? Köpa material ihop eller ha med eget? Ska alla göra samma sak eller tar var och en med sig det man håller på med för närvarande?

106826-94




Panduro igen


Igår var jag ju som sagt på Panduro och köpte lite smått och gott, tog en bild, för jag är så dålig på att förklara. :) Men idag så åkte jag och mamma dit, igen! Jag måtte vara tokig! Idag inhandlade jag ett jättesött hjärta av pil. De hade erbjudande på den, 29 kronor, kunde jag ju inte låta bli. *s*
Köpte lite mer pyssel till mina tavlor, bla papper och metalletiketter. Lite kedja och lås följde också med i korgen.

Annars så har det inte hänt så mycket idag. Övningskörde lite, lyckades äntligen backa in och parkera utan att bli hyperstressad. *hurray*

Blir jätteglad om du skriver nåt under kommentarer så att jag vet att just du varit här. :) Och ja, jag vet att det känns som att prata in på en telefonsvarare, men jag lovar, jag blir superduperjättejätteglad.

106826-95


Körkorts-tjat

Om jag nu får ett körkort någon gång så ska jag ha den här med mig i bilen. Älskar lilla tummen!
Det var min egen Lilla Anna som tipsade mig om att han nu finns som gosedocka.

106826-93

Vill du ha en egen Tumme hittar du dem
här!

Helgen

I fredags var jag och pappa på marknaden. Jag hittade äntligen mitt älskade Lejon-godis. Mums! Jag stoppade i mig hela fem askar under helgen, antar att jag inte gått ned något när jag ska väga mig på måndag.

I lördags var jag hem till Jan och Tommy. Jan och jag skulle ha dvd-maraton. Egentligen skulle vi se The Ring-filmerna, men pga lite kommunikationsproblem så blev det istället Sagan om ringen-filmerna. Mig gjorde det inget. Älskar dem också! Måste bara tjata om Viggo Mortensen igen, han är så snygg!!!! Så fick jag det sagt igen då. ;)

Fotade lite som vanligt, måste ju hålla bloggen igång. *skrattar* Är helt förälskad i J & T´s tak-krona. Lovely! Hur mysigt som helst att äta middag under den!

Har äntligen fått lov att Lottisen att posta en bild från vår modelldag, på henne menar jag då såklart. Visst är hon söt och visst är jag en kass fotograf. haha! Roligt var det i alla fall.

Inget pysslande direkt nu i helgen. Jag var till Kupolen idag för att inhandla lite nya saker på Panduro. *älskar* Ska försöka fotografera dem också, innan jag river upp förpackningarna.
Tog med Erica ut på mini-break, hon jobbar ju på cafét och då fick jag ju lite sällskap också.

Känns som om dagens inlägg är lite väl hackigt, men jag tror inspirationen är ganska låg. Tv-tittandet hägrar. :)







En ny tavla

För ett tag sedan kapade, putsade och filade jag till grunderna till några tavlor jag var sugen på att göra. Nu har jag äntligen gjort en till. Det är så mycket annat som dyker upp hela tiden. ;)
Tanken var i alla fall att kombinera trä och ull, hårt och mjukt.
Så här blev resultatet av tavla numero 2:

106826-88


Den ligger på golvet på mönsterpapper, det är inte tapeten som är ojämn. ;)

 

Klipp, klistra och småprat

Var förbi hos Anna idag och pysslade lite. Trevligt! Anna fixade och trixade med det mesta, målade ramar, klippte tyg till kuddar mm. Jag satt mest och klippte ut bilder till vykort. För dig som inte vet så tävlar jag mycket i alla dessa tidningar jag köper. Och då behövs vykort!!! Så jag tänkte att jag lika gärna kunde göra dem själv nu när vi ändå skulle ha en pysselkväll igen. De blev väl sådär, men de blir säkert roligare nu när jag satt på lite glitter och glamor, de ska bara torka lite.

Moster: Jag vill jättegärna ha med er på pysselkväll, det skulle vara hur skoj som helst! :) Några speciella önskemål på tid, plats och pyssel?

Övningskörde idag också, gick inte alls bra. Attans! När ska jag ta det där körkortet egentligen!? Frustrationen är hög och tålamodet lågt.

Jag håller föresten på och labbar lite här, om du märkt att bloggen har en kaotisk design. Man skulle lätt tro att jag har otroligt dålig smak, men så är det inte. *s* Jag har bara otrolig beslutsångest, så det så. :)



annasyr



kort



Lite länkar och inspiration

Kom på att jag måste skriva hit lite roliga sidor jag surfat på senaste tiden.
En
sån här håller jag på att pysslar med nu, visst är den fin! Blev superinspirerad av den, det verkar så lätt, men samtidigt väldigt fin.

Är du sugen på att sy? Här är världens gulligaste lilla lamm.

Såg under statistiken att jag haft 100 unika besökare totalt. Glad! Skriv gärna en rad så jag vet vem du är. Ännu gladare!

Rolig dag

Idag har jag varit och fikat med söta Petra-gumman. :) Tvingade henne att posera för en bild till bloggen såklart. Måste ju dokumentera allt jag gör!!! *skrattar* Nåväl, det var hur trevligt som helst att träffa henne igen, det var ju någon vecka sen sist.

Efter det så var jag och Lotta iväg och tittade på en boultävling som pappa var med på. Jag hade nämligen lovat att fotografera lite. Det gick tyvärr inte såvärst bra för dem, de vann ju inte. ;) Men de hade säkert hur kul som helst. Bättre lycka nästa gång!

Lotta fotade mig i min nya klänning så att jag ska kunna visa upp den här. Så jag lekte fotomodell ett tag och kände mig URDUM! :) Eftersom jag inte ville vara den enda som kände mig puckad så fotade jag Lotta lite också, skoj! Men vågar inte visa korten här, inte för att hon inte var söt som socker, utan för att jag är rädd att få stryk. ;)

Dear cousin: Here is a bit of my day in english. Went to café with Petra, nice but really windy cause we sat outdoors. After that to a boulcontest, dad was entering and i were the destignated photographer. Ehh...a couple of spellingmisstakes there. Haha!
Well, took pictures of the sailordress i have been altering the last couple of days. Took some of Lotta too, will ask her if i can post them here later.

petrafikar
Söta lilla Petra.

106826-77

Jag i min nya klänning. Vill du se en close-up, kika in på
min sida hos flickr.

Rosa kläder

Äntligen är jag klar med mysdressen, den ser inte så rolig ut när den hänger på galgen...men jag fattar verkligen inte hur jag ska gå tillväga för att ta kort på mig i spegeln. Kan du så hör gärna av dig!
Det blir alltid en stor blixt i bilden och om jag kör utan blixt så blir bilden suddig och otydlig. Vad gör jag för fel, eller är det kameran det är fel på?

Här är i alla fall kläderna:

omlottrosa           rosabyxorna

Omlottkofta och mysbyxor i cerisrosa.

tunika

Tunika i countrystil.

Mamma och jag var och övningskörde idag, till Falun. :) Jag köpte några olika sorters lim och kritor. Fick en svart lång polotröja/klänning och en svart knäkort yllekjol från HM. Av vem? Mamma såklart! :)
Och det var inte ett dugg otäckt att köra på motorväg, det går framåt.

Dear cousin: Homemade clothes, not all that happy with the outcome of the pink sweatsuit but i like the countrystile dress.
Shopping with mum in Falun today. Fun! Miss you alot, wish i could come now.

Sytt

Äntligen är jag klar med den rosa mysdressen! Den blev inte sådär jättebra, men jag tänkte knäppa en bild ändå. Dock inte idag, för jag har varit lite upptagen med annat pyssel. :) Nu har jag börjat och är snart klar med en rutig tunika. Lite "lilla huset på prärien"-stil på den.

En sån
här borde jag kanske bygga mig, så kan jag och tunikan leka Macahan också. Den var himlans läcker tycker jag och resten av bloggen är också helt toppen!

Så angående gårdagens film: V för Vendetta motsvarade inte mina förväntningar. Kanske hade jag fått fel intryck men när det var en film av personerna bakom Matrix-triologin så hade jag satt ribban högt. Den var sevärd, men en aning tråkig. Inte mycket aktion där inte.

Valet: Jag säger bara HJÄLP! Jag är inte blå och tror att en mandatperiod räcker för att många fler ska upptäcka att de inte heller trivs med den inriktningen.

Röstat

Igår var jag på fest ute på landet, Amsberg för att vara exakt. Hur kul som helst.
Det började kl 15.00 och då delades vi upp i team och fick uppgifter att utföra. Vårat lag blev Underhållningsgruppen, med andra ord var vi ansvariga för underhållning och planering av den.
Hur skoj som helst! Vi frågade runt bland de andra gästerna om deras talanger, hittade på saker där vi kunde involvera dem och sammanställde ett program. Skoj!
Maten var god, utsmyckningen kanon och aktiviteterna roliga. Och självklart, de andra gästerna var toppen! En lyckad kväll med andra ord. Tog faktiskt med mig kameran, men tog inte ett enda kort. Däremot gjorde Micke som hade festen det, så förhoppningsvis får jag lite kort senare.

Idag har jag varit lite bakis, lagat mat, slötittat på
V för Vendetta och varit och röstat.

Inga åsikter om filmen ännu då jag inte sett klart den och inte om valet heller då det inte är avgjort ännu.

Ehhh

Det här kanske inte kan kallas för inspiration, inte för mig i alla fall. Men lite kul var det.
Nakna kläder!

Du går väl och röstar i morgon?

Oh ljuva inspiration

Idag har jag toksurfat mest hela dagen. Jo, jag har sytt, motionerat på cykeln och varit hos föräldrarna också, men annars så har jag som sagt SURFAT så fort jag kommit åt.
Anledning, jo, jag har hittat några sidor som är helt underbara. Titta själv så får du se!

Underbara
halsband
Det mesta finns här, kolla in inspirationssidorna.
Vilka vackra collage.
Blandad papperskonst och illustrationer.
Du har väl inte missat webbens coolaste gris?

Sedan har två av mina vänner också startat bloggar, inte helt klara, men jag kan inte hålla mig, gå och hälsa på hos Maya och Lotta!

Och om du vill se fler bilder från mig, kika in på min sida hos Flickr.

Trevlig helg på dig!


Secondhandshopping igen

Igår var mamma och jag ute och övningskörde. Ibland hamnar vi ju på Rosa Huset, men den gången blev det Emmaus istället. ;) Det var verkligen min fynd-dag! Ibland kommer jag ut därifrån alldeles tomhänt, men denna gången, oj!

glasros
Kommer du ihåg den här? Jag har letat efter den länge och äntligen hittade jag en. Mina föräldrar hade en när jag var liten, tycker de är så roliga.

ikeabox
Genomskinlig plastbox från Ikea.

sjömansklänning

Världens sötaste sjömansklänning. Jag håller som bäst på att ändra kragen lite och sy in på sidorna, samt har planer på att korta av den lite.

rödaballerinaskor

Röda Ecco-ballerinor med liten klack. Ja, jag veeet att ecco är tantigt, men jag tycker de här är både söta och sköna.

kappa

Svart kappa med fuskpälskrage. Skräddad och helt enkelt underbar. Den ska kortas lite, sedan är den fix och färdig.

Förutom det här så köpte jag en mörkblå huvjacka med raglanärm, svarta lindexjeans och lite mumsmums till mamma och mig. :)

Inget särskilt

Kl.1800

Idag har det varit en typisk stressdag. Städat, sökt jobb och varit på körskolan och övningskört lite. Det gick bra för omväxlingsskull så det var ju kanon. Cyklade förbi Lottisen och Mackan och tog en paus på trappan, trevligt! :)
Nu ska jag bara slappa, är så trött!

20.30

Inte kunde väl jag slappa heller. Låg på sängen och läste en stund ,men fick ett totalryck och cyklade till mamma och hämtade sytråd som matchar det rosa tyget. Tack och bock! Kunde också skriva in i viktdagboken att jag cyklat lite mer och nu har jag massor att äta ikapp...sen middag idag. Attans också!

Teijas presenter till moi

Äntligen fick jag till det! Att ta kort utan att kameran la av när jag fotade de underbara prestenterna från Teija. Fick dem förra veckan tillsammans med ett brev, som i hennes fall betyder en kortare roman. :)
Tack tack tack tack tack igen! Godiset åt jag förstås upp på ett ögonblick. *fnissar*

Sorry för den kassa bildkvalitén.


Dear cousin: Thanx again for the lovely present and the long letter. Always a treat to hear from you the old fashion way. Sorry about the poor picturequality.

106826-65




Underbara kappor

Hallå! Kan jag få en sån? :) Eller kanske den här?
Tänk vilka talangfulla människor det finns ute i världen.

Nygamla skor

Måste ju bara visa mina senaste fynd! Här är ett par röda kilklackskor i rött lack som jag köpte på secondhand i somras. Love them! Tyvärr så lästade skomakaren dem lite för mycket, så nu "flörpar" de lite för mycket på sidorna, så är det när man har skumma fötter.

röda skor

De bruna stövlarna är egentligen mammas, de ska också lästas ut, för de är lite för trånga runt vaderna. Om du inte kan se det på bilden så är det en gulddetalj på klacken, och halkskydd som går att fälla ner. *skrattar* Pertti Palmroth är märket, så det är finsk kvalitet och det gillar vi ju! :) Lagom bred och hög klack är det också, vilket är perfekt. Ska bara putsas lite så blir de perfekta!

bruna skor

Rosa tyget måste också få komma på bild, när jag är klar med dressen så visas den självklart också. Tack mammisen!

rosa tyg


Stora vedhuggardagen

Jajjemän, idag har jag varit utomhus större delen av dagen. Puha! Men det började med att mamma och jag var ute och övningskörde, till Rosa Huset! Mamma var supersnäll och köpte ett rosa tyg till mig i mjukismaterial. Lite som plysh, fast ändå inte. I alla fall så ska det bli en mysdress med jacka i omlottmodell. Och jo, det är jag som ska försöka sy den. Bra övning, för sedan har jag planer på att sy en kavaj med korta puffärmar.

Sedan så åkte jag och pappa iväg och hämtade ved, ett helt släp med träplankor som skulle kapas och staplas. Gissa vem som fick stapla! *s* Bra träning var det i alla fall, så jag avslutade kvällen med en ask Lejongodis. :)

Dear cousin: Good that you liked the pictures, come over here and see it live aswell! :) Cant wait until friday or whenever, finally you can get msn and we can talk all the time! Love you!

sågen

pappa sågar




Inspirationsresa

Åh, jag är så sugen på att resa, helst till Tammerfors eller till något varmt land kanske. Mmmm...skulle vara så härligt att se något annat och få inspiration till nytt pyssel och nya ideér.
Istället så har jag ägnat förmiddagen åt att surfa runt för att hitta inspiration och titta vad jag hittade!

Vilka söta
målningar och hur färgrannt som helst!

Om du inte blir inspirerad här, då vet inte jag.

Vilken söt sida!

En av mina dagliga besök gör jag här.

Och här.

Senaste pysslet

Det senaste pysslet är den här filt-tavlan. Det var sådana här träskivor jag slipade och putsade på för några dagar sedan. Kanske inte helt lyckad, måste arbeta lite till på textningen, men annars är jag ganska nöjd.

Jag tog föresten in mina blomsterlådor från balkongen förra veckan. Rev ut de stackars sommarblommorna och planterade gröna växter i dem istället. Kul i fönstret inomhus under vintern också. Nu fattas bara vita stenar som lyser upp det gröna och bruna.

Och varför kan man inte beställa från
Anthropologie från Sverige??? Jag är in love!

filttavla

blomlåda

Livet på landet

Idag har jag tillbringat största delen av tiden ute på landet. Eller ja, det är så jag kallar det där mina föräldrar bor. Egentligen bor de ett par kilometer utanför stan, och ingen kan ju kalla Borlänge för en metropol direkt. :)

Cyklade dit när jag vaknade och pysslade om huset och katten större delen av dagen. Hann med att övningsköra två gånger också. Jag är så duktig! ;)

Pip (katten) poserade ganska motvilligt, det är som om hon känner på sig att hon inte är fotogenisk. *fnissar* Förstår inte hur världens sötaste kan bli mindre söt på bild. Sådan matte sådan katt kanske? *s*

Och ja, jag har gått ner TVÅ kg...det går framåt.


Dear cousin: Been on the countryside (parents house) all day long. Took pics as you can see here. Pip was not modelmaterial...but who can blame her, it must be hard being that cute!


äppelträdet 

Tänkte att lite bilder från trädgården kunde pigga upp. Nu är det verkligen höst, nästan alla äpplen har fallit av trädet.

tomtenissarna

Jag har hotat att måla om nissarna i flera år, än har det inte hänt. Men de är väl ganska charmiga så här bleka också?

redskap

Pappas stolthet, kunde inte låta bli att låta den vara med på bild också.

pip2

Kan man bli sötare? NEJ!!!!

myskokatt

Så här blir en bild med våran kamera om man försöker zooma in en okänd katt ute på åkern. *s* Visst ser bilden redigerad ut?

brunnen



blomkruka



Pysselkväll

Ikväll har Lilla Anna varit här och pysslat. Äntligen har vi kommit igång med våra pysselträffar! :) Vi virkade, tovade, frossade och kollade på film. Kanske ska vi försöka pyssla lite mer nästa gång, men det är ju så roligt att prata också.
Filmen, den toppar nog listan över "värsta filmer jag sett". Urk! Inte ens snygga
Viggo Mortensen (mannen i mina drömmer *s*) lyckades rädda A History of Violence från att bli en kalkon. Jisses! Den var alldeles för grafisk och försöken att göra den annorlunda och svår resulterade i ett kvasi-nonsen vi både kunde ha varit utan. 

 106826-37
 
Anna försöker vara inkognito...

  106826-40

  och skolfröken ;)

106826-42 

Japp, godis ÄR gott!

Grattis Erica!

Igår var jag och Heléne hemma hos Erica och hade mysfredag. En veckas försenat födelsedags-firande.
Hur kul som helst, vi tre kan verkligen flamsa loss. :)

106826-41 

Ericas paket

106826-39 

Hittade en blomma och kruka jag gjorde till Erica förra året. Kul att den står framme, eller är det bara när jag är där? *skrattar*

Perfect present

I går hade jag en hektisk dag, men härlig! Städade lite hos mina föräldrar och pysslade lite med mina kommande filt-tavlor. Mycket putsande och sågande blev det. Låter kanske lite knäppt då jag säger filt, men de ska fästas på en stomme av trä. Tänkte just ta en bild på dem, men upptäckte att batteriet i kameran har laddat ur och att sladden ligger hos föräldrarna. Suck!
Det tog i alla fall nästan hela dagen, så på kvällen övningskörde jag lite, gick bra. :)
Bästa på hela dagen, vad var det? Jo, jag fick brev från min kära kusinvitamin,
Teijan Blogi, världens längsta brev ska kanske tilläggas. Och vad hittade jag mer, jo: leijongodis (hurra), tvål som luktar tjära, liten söt gossekanin och roliga metallgem. Tack tack tack tack!

Dear cousin: Loved your present and would have taken a pic for my blog but as happend the battery went dead and the cable is at my parents house. Crap!
Hope you feel better today and will sms you later. Hugs!


106826-36

Titta vad jag köpte på Hemtex häromdagen! Love it! Badkudde i favvofärgen såklart.


Mysdag

En kompis är i Borlänge för att ta körkort, så vi var några stycken som träffades på stan och åt på en grekisk restaurang. Första besöket för mig och maten var helt ok. Vi flummade runt lite i stan och jag småshoppade lite, har inte hunnit fota än. Fikade lite och så hem och pyssla. Eller, så var tanken i alla fall. Jag fastnade förstås här framför datorn istället och surfade runt för inspiration, och missade nästan hela Gilmore girls, sur!

Nu har jag i alla fall kommit igång med lite av materialet jag köpte på Panduro i lördags. :) Små deepedgeramar, träsiluetter i form av kronor och guldfärgade metallringar.



106826-34


Im a star

omåladIm a star

Ja, den heter så alltså, keramik-kvinnan jag gjorde tidigare i år. Ca 20 cm hög här både utan och med glasyr.
Många har sagt att det ser ut om en sjöstjärna, det är ju lite skojigt. :) Längtar som en tok tills när keramikcirkeln börjar igen!!! Synd att det är så dyrt med en egen ugn, annars skulle jag sitta och knåda lera dagarna lång. Funderar på att köpa lera och göra klart lite grejor så de är torkade innan kursen startar, då får jag ju färdiga produkter nästan direkt. Det är ju det som är lite tråkigt med keramik, det tar så lååång tid. *skrattar* Så är det när man är en rastlös själ. ;)

Pläd

Fick tag i Petra idag och hon mailade mig några bilder på en pläd jag gjorde ett par år sedan. Slarviga jag har tappat bort de digitala bilderna. Suck!
Nåja, den här filten är vävd i tuskaft i ylle och broderierna är av lovikkagarn. Modellen är Petra Andersson.
Bilden där pläden är grön är omgjord, men bilden i sig är ju så fin så den fick vara med i alla fall. :)

106826-30

106826-31

106826-32

Övningskörning

Puha, var och övningskörde tidigare idag. Attans att jag ska bli så nervös när jag åker med någon annan än mina vanliga handledare (mamma och pappa *ler*). Genast lägger bilen av, eller så missar jag att det är rött ljus. Hallå! I vanliga fall kör jag ganska bra men så fort någon från körskolan sätter sig i bilen blir jag helflummig och iq-fiskmås. Det bådar gott för den dagen jag ska köra upp...

Nu tänkte jag pyssla lite, har köpt tyg på
Pastellen i Gävle förra veckan och vill prova något. Det riktigt kliar i fingrarna! :)

Har du varit på besök, skriv gärna en kommentar så att jag vet att det faktiskt finns folk som varit här, fast jag är så ny. *ler*

Altered art

Det är något som jag verkligen tycker är kul, men inte gör så ofta. Måste nog hitta en låda
eller ask eller liknande och göra om snart igen. Senast gjorde jag om skokartonger, men inte så här
"over the top" och läckra. Vad ska man använda dem till egentligen???
Visst är den underbar! Hittade bilden hos
3Scrapateers.com. Är du nyfiken och vill veta mer så kika in hos
RemARKable Stampers, där finns tips och ideér.



106826-29

Gympaskorna

Skorna färdiga

Älskar ju att pyssla som sagt. Var på en hantverksmässa i början av året och lyssnade bla på
Isabelle Halling som visade hur hon gjorde om skor. Så inspirerande! Det är kul att prova nya saker, även om det var lite småkrångligt att sy läder på läder. :o) Nästa gång ska jag prova att göra hål innan med en syl eller något liknande. I alla fall så köpte jag vita sneakers i läder och använde rött skinn som låg hemma och skräpade av någon anledning, klippte till lagom stora bitar och två hjärtan, sedan sydde jag för hand tills fingrarna inte orkade längre.

Shoppingveckan

Det var något som fattades i vardagsrummet, de nya ljuslyktorna i form av näckrosor var grädden på moset. :)
Machtar super till de nya kuddarna jag köpte på Ikea i måndags, bilder kommer på det senare. Måste fixa och trixa lite i lägenheten först.

näckrosor

Ny växt

tvhörnan

Köpte en ny växt till min tv-hörna häromdagen, murgrönor ska tydligen vara ganska svåra att ta hand om och det fick jag erfara i sommras då jag köpte en liten söt till balkongen.
Ljuslyktorna är även de nyinköpta, Ikea...var på shoppingtur i måndags.

murgröna