Trevlig helg

Trevlig helg till er alla! Själv ska jag jobba helgen lång, men det är okej...ganska i alla fall. haha
Trippen till Helsingborg gick strålande, vilken otroligt vacker stad. Önskar jag kunde fått stanna längre. Shoppade lite, åt mycket och lärde mig en hel del. Flyget var dock superläskigt. Attans att det ska vara så långt till allting.
Här bodde jag, hur trevligt som helst. Precis som det står, personlig service och fina miljöer. Shopping runt hörnet och vilka byggnader. Denise, jag förstår inte hur du kunde flytta??? :o)




image467

Mitt senaste projekt. Hjärtan med smycken i lurvtyg.




På resande fot

Anledningen till min otroligt sköna och lugna helg är att jag ska åka till Helsingborg idag. Det är ganska otroligt att jag som är en hemmakatt-delux alltid lyckas hoppa på jobb som innebär en del resande. ;) Nåväl, det blir säkert spännande och hotellet såg supermysigt ut. Önskar bara att vi var fler än...well...en, som skulle åka.
Nu har jag ialla fall lyckats packa och ska till att locka håret. Så snart är jag på väg så vi ses om några dagar!



image466

Önskar jag var på väg till Nekku i Tammerfors...istället. :)


Helgen

Åhhhh vilken lugn helg jag har haft. Härligt härligt! I fredags låg jag i soffan och slappade och såg på film. Ensam! Det kan verkligen behövas ibland. På lördagen var jag hos föräldrarna och sedan på kvällen...jajjemän, filmtajm igen, fast med sällskap och kinamat den här gången. :) Var hemma hos Tina och blev bortskämd, med både roligt sällskap, god mat och en alldeles supervälkommen gåva. Jag fick papper! Ett tag nu så har jag varit sugen på att göra kort eller något papperspyssel, men inte kommit till skott, men det kunde Tina råda bot på då jag fick ett alldeles underbart block med hårt papper med diverse mönster. Så nu är det bara att sätta igång! Tack snälla!



image465


Pimpat min takkrona

Förra helgen så tog jag mig i kragen minsann och fixade till min ikea-takkrona som jag haft i flera år. Hela tiden har jag tyckt något fattades och nu äntligen hängde jag upp lite glaspärlor så den blev lite mysigare. Nu fattas bara vita pärlor och svarta tjocka ljus...eller gräddvita....eller....? :)


image464


Grattis mamma

Kära mor fyllde år i måndags och det firade vi med tårta såklart. Den tog jag inte bild på dock...då det var jag som gjorde den och jag är ingen Martha Stewart. Men tårta smakade den i alla fall.
Därmot tänkte jag visa tavlan jag pysslade ihop av ett gammalt loppisfynd och lite pandurosaker. Den svarta bakgrunden är av sammetspapper med limmad baksida. Hur praktiskt som helst. Köpt i en pysselbutik i Finland och nu ångrar jag mig så klart att jag inte köpte i fler färger också. :)



image463




Det som jag pysslade ihop

Jodå, även jag hade ju med mig lite lite lite presenter till Teija såklart. Det är liksom tradition, så här blev det denna gången. Liten resväska i papp som jag dekorerat med godis i. Samt kattstrumpor och lite sprit. Ja...det är också tradition. *ler*



image462




Presenter

Ni som känner mig vet ju att när jag säger att jag ska försöka, så kan det betyda både att jag ska eller att jag inte ska...försöka. *ler* Men nu kommer äntligen bilderna av presenterna. Jag tackar och bockar, ni kan gissa om vantarna och strumporna är välanvända.

image456


Härligt prickiga strumpor hittade jag i min röda presentförpackning av Teija. Där fanns även en röd och vitrandig halsduk, mariannegodis och en röd och vitprickig fotohållare.

image458


image459


 

Strumpor som Teija gav mig i somras.



 

image460


 

Strumpor som Teijas mamma Terttu gav mig i somras.



 

image461

Stickade härliga rosa vantar av Terttu.




Hemma igen

Nu är jag hemma igen. På själva begravningsdagen hade vi ett underbart vackert höstväder och allt gick relativt bra. Det kändes otroligt skönt att vara där tillsammans med alla nära och kära. Taisto-setä (farbror) kommer att vara otroligt saknad av oss alla.
De två sista dagarna av vistelsen tillbringade Teija och jag i Tammerfors, ätandes och vilandes mestadels. Hälsade på en hel del släktingar, shoppade lite och fick lite presenter. Tänkte försöka sätta in lite bilder ikväll.