Lite bilder

Som jag tjatat om tidigare så har veckan varit ganska stressig med rivning av tapeter och lister i den nya lägenheten. Den ser just nu värre ut än den gjorde när jag köpte den. *skrattar* Men jag gissar på att det är så det ska vara under en renovering.

Planerna är att måla/tapetsera kök, hall och vardagsrum, samt byta golv i köket och hallen. Vi ska även måla tak, fönster- och dörrfoder och byta handtag och liknande. Puha! Dörrarna ska även slipas och målas om likaså garderoberna i hallen.
Jag är inte supernöjd med de nuvarande köksluckorna, men de får vara tillsvidare, likaså toalett och sovrum. De är relativt nyrenoverade och ljusa, så jag börjar med det som jag inte kan tänka mig att se varenda dag. ;) Vi har redan köpt tapeter och färg, mer om det kommer senare.


106826-352

Vardagsrummet stoltserade med vita strukturtapeter från 80-talet. Det tog mig en hel dag att riva ner dem och till min stora förskräckelse så hittade jag både grön och orange tapetväv under, så nu har vi bestämt oss för att tapetsera istället för att måla som var ursprungsplanen.

106826-351

Lägenheten är från 60-talet, så den typiska tubmodellen i vardagsrummet blir en liten utmaning att möblera hemtrevligt och lite lantligt. Men det ska gå. :)

106826-349

Köket har relativt nya skåpluckor, keramikspis och sprillans nytt kylskåp. Däremot är jordgubbstapeten och 70-talsgolvet absolut inget som jag gillar. :) Så här är det renovering som väntar.

106826-350

Japp, så här många sopsäcker fyllde jag under en eftermiddag, fyllda med strukturtapeter från hall och vardagsrum. Vad jag älskar att renovera! ;)


Kommentarer
Postat av: Teija

I like big window-wall, and it all looks very nice. It is going to be pretty, I can tell. Just waiting Open House-party :)

Postat av: Anna

Vad duktig du är! Blir säkert superfint när det är klart! När får man se resten av loppsifynden då? Nyfiken. ;)

2007-02-05 @ 00:24:51
URL: http://lovethecountry.blogspot.com
Postat av: Maya

Åååå härligt gumman! Äntligen får du hålla på och pyssla i ordning ditt eget! Men du - det där 70-talsgolvet får du allt ta och skicka ner till mig! Hehe. Kramkram

2007-02-05 @ 11:35:53
Postat av: Lottisen

Härliga köksskåp ja vill ha såna... du de kommer bli hel mysigt hos dig!!

2007-02-06 @ 08:43:13
URL: http://lottisen.webblogg.se/
Postat av: Anna Jonsson

Vad roligt...

Postat av: Tina

*fniss* Vill du inte ha jordgubbstapeterna? Men är inte det lantligt så det förslår? hihi =)Vilket jättearbete, men vad skojigt samtidigt att få göra precis så som man vill ha det. Utsikten verkar bekant, men kan inte komma på. Får allt fundera lite =)Och GRATTIS! till körkortet såklart, vad roligt =)

2007-02-07 @ 00:12:16
URL: http://tinitott.blogg.se
Postat av: Denise

Vad roligt att se bilder "före" - det blir spännande att se slutresultatet! :)

2007-02-07 @ 21:46:29
URL: http://swedish-chick.livejournal.com/
Postat av: Nina

Teija: Good, you have to come then. :) Is it a promise?
Anna: Jag ska försöka knäppa lite bilder i veckan. :) Och tack, det är roligt att renovera, men jobbigt. *skrattar*
Maya: Tihi, om jag ändå kunde rulla ihop den och skicka den med posten så skulle jag göra det med glädje!
Lottisen: Det hoppas jag att det blir efter allt jobb. haha
Anna Jonsson: Japp, eller nja...roligt när det är färdigt. :)
Tina: Tack! :) Och eh...jordgubbar är kanske lite vääääl lantligt. haha Utsikten: Borlänge, Forssa. Fast här i Dalarna kryllar det ju av röda hus med vita knutar. *skrattar*

2007-02-08 @ 23:52:58
URL: http://ninus.webblogg.se
Postat av: Lottisen

haha nu ha ja vart in o tittat ut genom ditt fönster här för att lokalisera mig haha!

2007-02-13 @ 17:01:34
URL: http://lottisen.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback