Helgen

Det här skulle bli en hemmahelg med pyssel, slapp, tv och mys. Det har det blivit också, men jag är redan nu rastlös som attans, skulle nog ha gått på bio i alla fall. :)

Tidigare idag cyklade jag hem till föräldrarna för att hälsa på Pipen. Det var kallt, men annars härligt väder. När jag sen skulle hem var det snöstorm!!! Tack snälla pappa för skjutsen hem. :) När jag nu tittar ut genom fönstret ser det ut som i en sagobok, snön ligger alldeles orörd utanför och det är alldeles tyst.

Dagen tillbringade jag med att klia Pip på magen, grädda våfflor, måla lite på en träask jag fyndat på loppis och diskutera färgkombinationer till lägenheten med mamma. Ganska skönt och trevligt.

Tidigare i veckan var jag på Röda Korsets loppis och hittade en mandelkvarn. Jag har ingen sedan tidigare och kommer antagligen aldrig att behöva använda den. Men den är ju så söt! :) Fläckarna på bordet är föresten målafärg, måste komma ihåg att fixa bordet när jag ändå målar väggarna.

Hoppas ni har en trevlig helg också och kan mysa inomhus så ni slipper snöstormen. :)106826-313

Lyckades fota Pipgrisen idag. Hon tycker att blixten är extremt obehaglig, så det är inte ofta jag lyckas ta en bild som inte är totalt suddig. ;)

106826-314

Min alldeles egna mandelkvarn. Nu måste jag köpa en hylla att sätta fast den på, så att jag kan ha den framme i mitt nya kök.

Kommentarer
Postat av: Teija

Uh, Pip is so lovely always! Funny thing with that mandelkvarn, I has to take a pic of mine to my blog soon :)

Postat av: Lottisen

aaaaah va söt pipen är... mmmm våfflor *dregglar*

2007-01-21 @ 12:36:47
Postat av: Kattfot

Å men så söt & go Pipis! Å va fin mandelkvarn du hittat, jag är hopplös på loppisar...antingen är jag blind eller så går jag till fel ställen!

2007-01-21 @ 19:05:33
URL: http://frokenkattfot@hotmail.com
Postat av: Nina

Teija: Its so funny, but as i always say: Bright minds think alike. haha
Lotta: Sötast i världen. *fnissar* Vi får ha en våffelkväll någon gång innan vi går ut.
Kattfot: Tror du kan du också. :) Jag har köpt tusen missar också, men de kommer ju inte upp på bild här. *skrattar*

2007-01-22 @ 14:46:37
URL: http://ninus.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback