Glimtar från mitt hem

Nu när de flesta kartongerna är uppackade tänkte jag visa lite glimtar från mitt hem. Det är ju än så länge kaos och stök, så några stora bilder blir det inte. ;)

image387

Bilder från hallen. Som ni själva kan se så är det stök under bordet, men vad gör man när alla skåp är fyllda till bristningsgränsen. *ler* Det är något jag ska ta tag i under veckan. Organisera!
Kannan och fatet är ett gammalt loppisfynd sedan flera år tillbaka, bordet har jag fått av min förra pojkvän, lamporna är loppis samt auktionsfynd. När jag tänker efter så är det inte mycket i mitt hem som är nyinköpt.

image388

I vardagsrummet har det äntligen kommit upp saker på väggarna. Ramen är fortfarande tom, just nu funderar jag över om jag ska ha den tom och använda sidenband som upphängning eller om jag ska måla en tavla själv och sätta i. Kanske något som jag kan fundera på under pysselkvällen på tisdag. :)Kommentarer
Postat av: Lottisen

Du har så himla fint i ditt hem,de är som att kliva in i ett himmelrike! de spelar ingen roll om grejer är från loppis el inte, nya är de ju för dig.sen tycker ja de är mer kul/spännande med "gammla" saker eftersom de har massa me sig i sin historia så att säga!

Postat av: Denise

Jag älskar ditt "spegelfönster"... Så många fina saker! :D

2007-03-05 @ 17:37:31
URL: http://swedish-chick.livejournal.com/
Postat av: Nina

Lottisen: Du är alltid så snäll! Fast jag måste erkänna, det börjar kännas mer trivsamt och hemma nu. :)
Denise: Jag köpte den i Sveg faktiskt, när vi bodde där. På Ica! hihi Målat den vit och bytt plats på upphägningen och den känns som ny!

2007-03-05 @ 22:09:30
URL: http://ninus.webblogg.se
Postat av: TiniTott

Så roligt att äntligen få se lite av ditt nya hem =) Jättefint ser det ut att vara, och vilket underbart gammalt bord! En sån present vill jag med ha =)

2007-03-06 @ 00:08:01
URL: http://tinitott.blogg.se
Postat av: Teija

Looks really nice again :) Hamsteri lasted 1.-28.2. and I spend 2881g yarn during that time. Now I continue this Pudotuspeli, it means I lose if I buy yarn :) Don't know how long I can continue. Soon has to buy baby-yarns anyway, but I am trying to manage this month. And I have huge box ful of yarn at home, I am trying to knit as much as possible. That prog I use is Picasa, download for free from here :
http://picasa.google.com/download/
Ok, now to sleep finally, bye.

2007-03-06 @ 01:02:15
URL: http://www.roopeliini.vuodatus.net
Postat av: Annika

Kul att se resultatet av allt ert slit. Det blev jättefint! Jag tycker att du ska måla en egen tavla och hänga upp i ramen. Sen måste du ju visa den på bloggen åxå ;) Att hänga upp den med sidenband var en bra idé. Kan bli en jättefin detalj till din egenhändigt målade tavla.

2007-03-13 @ 22:14:19
URL: http://www.pysselbloggen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback