Mellanvägg

Förvaring är något jag har ont om i min lägenhet. Det är lite av ett mysterium för mig då den här lägenheten är mycket större i kvadratmeter än min gamla och ändå får inte mina saker plats. Den förra hade två miniskrubbar som jag stuvade in mycket i och det märks tydligt nu när jag fortfarande måste kliva över kartonger i mitt sovrum.

Så idag hittade mamma tre av de fulaste bokhyllorna i världen som fyllde mina kriterier för en mellanvägg i sovrummet. De är höga, ganska stabila och lätta att göra om. Tack och bock! :) Nöden har ingen lag, så jag hinner inte måla om dem för nu, utan nöjer mig med att tapetsera baksidorna vilka kommer att vara mot sovsektionen. När jag åkte för att titta på dem efter mammas tips så köpte jag även lite ljusblå tapeter som funkar fint. De har små vita prickar som bildar hästskomönster, lite lagon romantiskt för en sovhörna.
Egentligen skulle jag vilja ha dem vita och fina mot syhörnan, men det får jag helt enkelt ta tag i när jag har mer tid över. Lite stressig känsla, då jag gärna vill göra allt samtidigt, helst igår.


image409


image411


Så här långt har jag kommit, så efter en liten stunds bloggande är det dax att fortsätta igen. Det blev lite bubbligt och inte perfekt mönsterpassat. Attans då! *ler* Det är första gången jag tapetserar något annat än askar och kartonger, så jag har inte så höga förväntningar. Jag hoppas bara de inte lossnar och rullar ner mitt i natten. hihi

image410
Kommentarer
Postat av: Teija

New "wall" to bedroom...So this bedroom is giving you hard time before being purrrfect :) I have been sick :( Bad feeling in stomach whole day. Can't eat anything. And this is NOT hang over! Really. I hope it goes away fast. Love the wallpaper, it hides wrinkles and bubbles when it dries, just wait.

Postat av: jeanette

du e helt galen hihi. ja fattar fortfarande inte hur du orkar dona runt så mkt. =)

2007-03-16 @ 07:21:46
Postat av: Lottisen

härligt Nina! mina hjärtan vart inga hjärtan,de ligger nu ute i soporna... får göra nya när ja har mer ork o lust!

2007-03-16 @ 07:52:22
URL: http://lottisen.webblogg.se/
Postat av: Petra

Nu du... :P
De ser ut att bli kalasfint ju! =)
Kräm

2007-03-16 @ 10:55:11
Postat av: Nina

Teija: Feeling better today? You were right about wallpaper, looks better today. :)
Jeanette: Men det är ju roligt juh! :)
Lottisen: Men Lotta! Prova igen! Jag ska fixa ett mönster!
Petra: Hoho, det hjälpte visst att vara lite sarkastisk igår. *flinar* Och jepp, ser ganska ok ut nu när det är färdigt faktiskt. Kramisen!

2007-03-16 @ 12:11:42
URL: http://ninus.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback